Аналіз методу енергозбереження в брагоректифікації
Файли
Дата
2017
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підвищення ефективності виробництва та економія всіх видів ресурсів – це одна з першочергових задач з розвитку харчової промисловості. Increasing the efficiency of production and saving all kinds of resources is one of the top priorities for the development of the food industry.
Опис
Ключові слова
енергозбереження, брагоректифікація, energy saving, bragorectification, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Гриценко, Н. Г. Аналіз методу енергозбереження в брагоректифікації / Н. Г. Гриценко // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали IV міжнародної науково-технічної Internet- конференції, 22 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 126.