Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.
Опис
Ключові слова
суп-пюре, soup, кулінарний напівфабрикат, culinary semi-finished product, рецептура, recipe, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, А. Ю. Іллючок // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 203.