Супи – важлива складова харчового раціону
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті проаналізовано значення супів-пюре у харчуванні людини.
The article analyzes the importance of soup-puree in human nutrition.
Опис
Ключові слова
харчування, food, страва, dish, суп-пюре, puree, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Супи – важлива складова харчового раціону / О. С. Пушка // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : VIII Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю, 10-11 листопада 2015 р. : тези доп. – Одеса : ОНАХТ, 2015. - С. 21.