Вплив фінансово-економічної кризи на інноваційний процес у харчовій промисловості України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто стан, особливості, проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України в умовах фінансово-економічної кризи.
In the article present condition, problems and prospect for the development of innovative activity enterprises of food industry in Ukraine in the condition of financial-economic crisis.

Опис

Ключові слова

iнновації, інноваційна діяльність, фінансово-економічна криза, підприємства харчової промисловості, innovation, innovative activity, financial-economic crisis, enterprises of food industry, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Пєтухова, О. М. Вплив фінансово-економічної кризи на інноваційний процес у харчовій промисловості України / О. М. Пєтухова // Наукові праці НУХТ. - 2009. - С. 103-105.

Зібрання