Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавок
No Thumbnail Available
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
З метою розробки ідеальної методики та апаратурного оснащення для процесу екстрагування виноградних вичавок було досліджено влив різноманітних фізичних факторів на внутрішній та зовнішній масообмін та механізм вилучення водорозчинних сухих речовин. In order to develop an ideal technique and equipment for the extraction of grape excrements, an influx of various physical factors on the internal and external mass transfer and the mechanism of extracting water-soluble dry substances was investigated.
Description
Citation
Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавок / І. Ярошенко, І. М. Бабич, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : VІІ міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. – НУБіП, 2017. – С. 357.
