Дослідження взаємодії білкових речовин з вуглеводами у молочно-цикорних сумішах
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено та проаналізовано взаємодію білкових речовин з вуглеводами цикорію у модельних молочно-цикорних сумішах для подальшого використання при розробленні технологій цикорієвмісних молочних продуктів. Такі типи взаємодії встановлено поляриметричними, хроматографічними та електрофоретичними методами в модельних системах та промислових зразках.
Investigated and analyzed the interaction of proteins with carbohydrates chicory in model dairy tsykornyh mixtures for use in developing technologies tsykoriyevmisnyh dairy products. These types of interactions established polarimetric, chromatographic and electrophoretic methods in model systems and industrial samples.
Investigated and analyzed the interaction of proteins with carbohydrates chicory in model dairy tsykornyh mixtures for use in developing technologies tsykoriyevmisnyh dairy products. These types of interactions established polarimetric, chromatographic and electrophoretic methods in model systems and industrial samples.
Опис
Ключові слова
цикорій, chicory, молоко, білки, вуглеводи, електрофорез, питома поляризація, milk, proteins, carbohydrates, electrophoresis, specific polarization, кафедра харчової хімії, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Дослідження взаємодії білкових речовин з вуглеводами у молочно-цикорних сумішах / І. В. Попова, Г. П. Фещенко, Г. Є. Поліщук, Г. О. Лезенко// Наукові праці НУХТ. – 2005. - № 16 – С. 52-55.