Дослідження взаємодії білкових речовин з вуглеводами у молочно-цикорних сумішах

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено та проаналізовано взаємодію білкових речовин з вуглеводами цикорію у модельних молочно-цикорних сумішах для подальшого використання при розробленні технологій цикорієвмісних молочних продуктів. Такі типи взаємодії встановлено поляриметричними, хроматографічними та електрофоретичними методами в модельних системах та промислових зразках.
Investigated and analyzed the interaction of proteins with carbohydrates chicory in model dairy tsykornyh mixtures for use in developing technologies tsykoriyevmisnyh dairy products. These types of interactions established polarimetric, chromatographic and electrophoretic methods in model systems and industrial samples.

Опис

Ключові слова

цикорій, chicory, молоко, білки, вуглеводи, електрофорез, питома поляризація, milk, proteins, carbohydrates, electrophoresis, specific polarization, кафедра харчової хімії, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження взаємодії білкових речовин з вуглеводами у молочно-цикорних сумішах / І. В. Попова, Г. П. Фещенко, Г. Є. Поліщук, Г. О. Лезенко// Наукові праці НУХТ. – 2005. - № 16 – С. 52-55.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced