Збільшення терміну зберігання хліба пшеничного
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядається шлях сповільнення черствіння хліба пшеничного за рахунок використання полісолодового екстракту. Встановлено, що висока вологоутримуюча здатність, обумовлена мальтодекстринами екстракту, позитивно позначається на збільшенні термінів придатності готових виробів. Пшеничний хліб, збагачений полісолодовим екстрактом, має високу харчову та біологічну цінність та може бути віднесений до категорії функціональних харчових продуктів.
Опис
Ключові слова
хліб, полісолодовий екстракт, черствіння, функціональний продукт, хлеб, полисолодовый экстракт, черствение, функциональный продукт, bread, malt extract, staling, functional product, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Лепуга, В. М. Збільшення терміну зберігання хліба пшеничного / В. М. Лепуга, Н. О. Стеценко // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : збірник статей VIІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф., 11 травня 2016 р., м. Львів / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. — Львів : Ліга прес, 2016. – С. 28-30.