Установка для формування овочевих напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована установка дозволяє: продуктивно формувати якісні заготовки напівфабрикатів, які можна використати для фарширування; отримати прості та складні форми нарізки для декорування та оздоблення готових страв (подальша механічна обробка новоутворених заготовок).  The proposed installation allows: to productively form quality billets of semi-finished products that can be used for stuffing; get simple and complex forms of cutting for decoration and finishing of finished dishes (further machining of newly formed billets).

Опис

Ключові слова

десерти, desserts, харчування, food, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Люлюка О. М. Установка для формування овочевих напівфабрикатів / О. М. Люлька, В. В. Польовик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – 505 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced