Розроблення рецептур круп’яних кулінарних виробів, збагачених протеїновмісними напівфабрикатами із зеленої маси рослин

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано, що введення білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси рослин до проектованих рецептур сприяє підвищенню біологічної цінності кулінарної продукції та надає додаткові функціональні властивості. It has been shown that the introduction of protein-containing semi-products from the green mass of plants to the designed recipes contributes to the increase of the biological value of culinary products and provides additional functional properties.

Опис

Ключові слова

білковмісні напівфабрикати, кулінарні вироби, оптимізація рецептури, зелена маса, амінокислотний склад, рroteinaceous half-products, culinary products, recipe optimization, plant green mass, amino acids composition, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Cолодко, Л. М. Розроблення рецептур круп’яних кулінарних виробів, збагачених протеїновмісними напівфабрикатами із зеленої маси рослин / Л. М. Cолодко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25–26 травня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С.64–66.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced