Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлені результати розробки технологій напівфабрикату з картоплі із зниженням енерговитрат. В статье представлены результаты разработки технологий полуфабриката из картофеля со снижением энергозатрат. The article presents the results of development of technologies of potato semifinished products with reduced energy consumption.

Опис

Ключові слова

крохмаль, картопля, сушений продукт, напівфабрикат, якість, крахмал, картофель, сушеный продукт, полуфабрикат, качество, starch, potatoes, dried product, semi-finished, product quality, кафедра технології консервування, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі / М. Г. Писарєв, І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко // Вісник харківського технологічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Харків : 2015. – № 166 – С. 75–81.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced