Ресурсозберігаюча технологія зброджування крохмалевмісної сировини
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз спиртового зброджування крохмалевмісного сусла із заміною технологічної води фільтратом барди на стадії приготування замісу. Встановлено,що використання фільтрату барди позитивно впливає на активність дріжджових клітин, зменшуючи синтез летких органічних домішок та кислот. Визначено максимальну кратність використання фільтрату барди на стадії приготування замісу. The analysis of alcohol fermentation of starch mash with the replacement of technological water by filtrate bards at the stage of preparation of dough. It is established that the use of filtrate bards positively affects the activity of yeast cells, reducing the synthesis of volatile organic impurities and acids. The maximum multiplicity of use of filtrate bards in the stage of preparation of dough is determined.
Опис
Ключові слова
фільтрат барди, ресурсозбереження, крохмалевмісна сировина, filtrate bards, resource conservation, starch-based raw materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Боярчук, Я. А. Ресурсозберігаюча технологія зброджування крохмалевмісної сировини / Я. А. Боярчук // Fundamental and Applied Studies in the Modern World. – 2015. – P. 261–274.