Композиція для виробництва паштету функціонального призначення ( Патент на корисну модель № 91931 )

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Поставлена задача вирішується тим, що композиція для виробництва паштету, що включає фарш курячий, печінку курячу варену, гриби печериці варені, цибулю, сіль, перець чорний мелений, бульйон від варіння печінки, згідно з корисною моделлю, додатково містить олію 15 лляну, клітковину пшеничну гідратовану, морську капусту Laminaria. The problem is solved by the fact that the composition for the production of the paste includes minced meat chicken, boiled chicken liver, boiled mushroom mushrooms, onion, salt, black pepper ground, broth from cooking liver, according to a useful model, additionally contains oil 15 linen, fiber wheat hydrated, seaweed Laminaria.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, фарш курячий, морська капуста, minced chicken, seaweed

Бібліографічний опис

Патент № 91931 UA МПК A23L 1/312 (2006.01) Композиція для виробництва паштету функціонального призначення / Пешук Л. В., Гащук О. І., Новохацька О. О. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2014 00997 ; заявл. 03.02.2014 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced