Композиція для виробництва паштету функціонального призначення ( Патент на корисну модель № 91931 )
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Поставлена задача вирішується тим, що композиція для виробництва паштету, що включає фарш курячий, печінку курячу варену, гриби печериці варені, цибулю, сіль, перець чорний мелений, бульйон від варіння печінки, згідно з корисною моделлю, додатково містить олію 15 лляну, клітковину пшеничну гідратовану, морську капусту Laminaria. The problem is solved by the fact that the composition for the production of the paste includes minced meat chicken, boiled chicken liver, boiled mushroom mushrooms, onion, salt, black pepper ground, broth from cooking liver, according to a useful model, additionally contains oil 15 linen, fiber wheat hydrated, seaweed Laminaria.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, фарш курячий, морська капуста, minced chicken, seaweed
Бібліографічний опис
Патент № 91931 UA МПК A23L 1/312 (2006.01) Композиція для виробництва паштету функціонального призначення / Пешук Л. В., Гащук О. І., Новохацька О. О. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 2014 00997 ; заявл. 03.02.2014 ; опубл. 25.07.2014, Бюл. № 14, 2014 р.