Склад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101980)

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з моркви, сухе молоко, пектин та воду у такому співвідношенні компонентів, %: олія соняшникова рафінована 5,4…7,4; яєчний порошок 2,0…2,4; оцет 6,7; порошок з моркви 10,0…16,0; пектин 2,6…3,4; сухе молоко 3,7…4,3; цукор 2,8; сіль 1,0…1,6; вода 65,8…55,4. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower-seed oil, eggs, white sugar crystal, vinegar (3 %). Egg powder is used as eggs and salt, carrot powder, powdered milk, pectin and water are introduced further.

Опис

Ключові слова

олія соняшникова, яєчний порошок, порошок з моркви, соус, sunflower oil, egg powder, carrot powder, sauce, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пат. України № 101980, МПК A23L 1/39 Склад низькокалорійного соусу / Нєміріч О. В., Ясюченко О. С., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 14.04.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced