Перспективні напрямки виробництва напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Необхідність удосконалення асортименту молочної продукції визначає пошук і розвиток нових напрямків виробництва, які відповідають завданням поліпшення традиційних і створення інноваційних технологій з більш ефективним використанням сировини, підвищеною якістю напівфабрикатів і готової продукції та прийомами ресурсозбереження. The need to improve the range of dairy products determines the search for and development of new areas of production that meet the objectives of improving the traditional and the creation of innovative technologies with more efficient use of raw materials, increased quality of semi-finished products and finished products and methods of resource conservation.

Опис

Ключові слова

напівфабрикати, сир кисломолочний, харчові волокна, білкова основа, semi-finished products, alimentary fiber, cottage cheese, protein base, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Овсієнко, К. В. Перспективні напрямки виробництва напівфабрикатів / К. В. Овсієнко, А. В. Тимчук // Молочная индустрия. – 2017. - № 4. – С. 16-20.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced