Порівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуті в роботі два концептуальні підходи до формування структури харчування в системі оздоровлення організму людини (вітчизняний і аюрведичний)спільні в одному: раціональне харчування – одна із найважливіших умов активного довголіття, здорової старості. There were researched two conceptual approaches to formation of nutritional structure within the system of human wellness (Ukrainian and Ayurvedic) make out a similarity: reasonable nutrition is one of the most important conditions of active longevity and healthy old-age being.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра гуманітарних дисциплін, українська наука, Аюрведа, харчові продукти, біологічна цінність, Ukrainian science, Ayurveda, foodstuffs, biological value
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Порівняння вітчизняного та аюрведичного підходів до оцінки ефективності харчових продуктів / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко, Р. Ю. Науменко // Ресурсо- та енергоощадні технології вир-тва і пак-ня харчової продукції : мат. IV Міжн. спец. наук.-практ. конф., 12.09.2017, м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 54-55.