Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена дослідженням структурно-механічних властивостей харчоконцентратів солодких третіх обідніх страв типу мусів. Висвітлено влив внесення екстракту чаю та суміші рослинних екстрактів на піноутворюючу здатність мусів та структуру їх пін.
The article is devoted to research of rheological properties of food concentrates of the sweet meals like mousses. The effect of the concentration tea extract and mixtures of plant extracts on the foaming capacity of mousses and foams structure is represented. The expediency of using a mixture of herbal extracts on tea base in the technology ofpreparation of mousse is grounded
Опис
Ключові слова
мус, піноутворююча здатність, екстракт чаю, суміш рослинних екстрактів, mousse, foaming capacity, tea extract, blend of herbal extracts, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець, Ю. В. Братусь // Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць. – 2016. – № 6. – С. 234 – 239.