Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженням структурно-механічних властивостей харчоконцентратів солодких третіх обідніх страв типу мусів. Висвітлено влив внесення екстракту чаю та суміші рослинних екстрактів на піноутворюючу здатність мусів та структуру їх пін. The article is devoted to research of rheological properties of food concentrates of the sweet meals like mousses. The effect of the concentration tea extract and mixtures of plant extracts on the foaming capacity of mousses and foams structure is represented. The expediency of using a mixture of herbal extracts on tea base in the technology ofpreparation of mousse is grounded

Опис

Ключові слова

мус, піноутворююча здатність, екстракт чаю, суміш рослинних екстрактів, mousse, foaming capacity, tea extract, blend of herbal extracts, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дослідження структурно-механічних властивостей збивних солодких страв на основі чаю / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, О. П. Писарець, Ю. В. Братусь // Продовольчі ресурси. Збірник наукових праць. – 2016. – № 6. – С. 234 – 239.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced