Прискорені технології житньо-пшеничних хлібних виробів – напрям розвитку малих підприємств

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі представлено результати удосконалення технології житньо-пшеничних хлібних виробів. Принциповим є адаптація технологічного процесу до виробничих умов закладів ресторанного господарства та міні-підприємств за рахунок використання полікомпонентних підкислювачів. In this work is presented the results of improving the technology of bread. Principal was adaptation of the technological process to the production conditions of the restaurant industry and mini-enterprises through the use of multicomponent acidulants.

Опис

Ключові слова

хліб, житнє борошно, прискорена технологія, bread, rye flour, accelerated technology, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Прискорені технології житньо-пшеничних хлібних виробів – напрям розвитку малих підприємств / В. І. Зуйко, Т. А. Сильчук // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2018. –Выпуск №1 (54). – С. 30-32.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced