Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено результати визначення органолептичних, фізико-хімічних показників якості та показників безпечності водно-спиртових екстрактів гілочок чорної смородини та горобини звичайної. Визначено вміст фенольних і ароматичних речовин в отриманих екстрактах та встановлено їх безпечність за вмістом токсичних елементів. Обґрунтовано перспективи використання екстрактів у технологіях харчових продуктів. The results of determination of organoleptic, physicochemical indicators of quality and safety indices of water-alcohol extracts of black currant and ashberry are given in the article. The content of phenolic and aromatic substances in the extracts obtained is determined and their safety in terms of the content of toxic elements is established. The prospects for the use of extracts in food technology have been grounded.

Опис

Ключові слова

екстракти, якість, показники якості, чорна смородина, горобина звичайна, харчова промисловість, extracts, quality, quality indices, black currant, rowanberry, food industry, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини / К. Науменко, Н. Фролова, О. Петруша, О. Федоренко // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2015. – № 4/10 (76). –С. 49–54.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced