Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
З метою здешевлення м’ясних або м’ясомістких продуктів було запропоновано застосовувати наповнювачі у вигляді білкових композицій рослинного і тваринного походження. Нами було проведено конвективно-інфрачервоне сушіння білкових композицій рослинного та тваринного походження. In order to reduce the cost of meat or meat raw materials products was proposed to use fillers in the form of the protein composition of plant and animal origin. We undertook a convection-infrared drying protein compositions of plant and animal origin.
Description
Keywords
інфрачервоне сушіння, конвективне сушіння, комбінація білкових препаратів, комбінований метод, опромінення, енергозатрати, infrared drying, convective drying, the combination of protein drugs, combined method, radiation energy, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Citation
Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик та ін. // Фаховий журнал «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Білоцерківського національного аграрного університету. - Біла Церква, червень 2015 р. - Випуск №1 (116). - С. 127-131.