Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

З метою здешевлення м’ясних або м’ясомістких продуктів було запропоновано застосовувати наповнювачі у вигляді білкових композицій рослинного і тваринного походження. Нами було проведено конвективно-інфрачервоне сушіння білкових композицій рослинного та тваринного походження. In order to reduce the cost of meat or meat raw materials products was proposed to use fillers in the form of the protein composition of plant and animal origin. We undertook a convection-infrared drying protein compositions of plant and animal origin.

Description

Citation

Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик та ін. // Фаховий журнал «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Білоцерківського національного аграрного університету. - Біла Церква, червень 2015 р. - Випуск №1 (116). - С. 127-131.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By