Натуральна основа для киселю швидкого приготування
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень рецептур харчоконцентратів киселів швидкого приготування, збагачених біологічно активними речовинами. The article presents the results of studies of formulations of instant cooking food concentrates of kissel enriched with biologically active substances.
Опис
Ключові слова
харчоконцентрат, кисіль, модифікований крохмаль, реологія, фруктові порошки, food concentrate, kissel, modified starch, fruit powder, rheology, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Лисий, О. В. Натуральна основа для киселю швидкого приготування / О. В. Лисий, О. В. Грабовська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. – Том 23, № 4 – С. 215-222.