Обробка води електрофізичними методами
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наводяться переваги застосування електрофізичних методів ефекту для інактивації мікроорганізмів в воді.
The advantages of using electrophysical methods of effect for inactivation of microorganisms in water.
Опис
Ключові слова
вода, ІЄП, woter, IEP, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Святненко, Р. С. Обробка води електрофізичними методами / Р. С. Святненко, А. І. Маринін // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції,19-20 квітня 2018 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2018. – 215 с.