Теоретичні засади створення інноваційних структур кластерного типу у харчовій промисловості України
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто передумови формування інноваційних структур кластерного типу та обґрунтовано концепцію побудови кластерів у харчовій промисловості України.
Pre-conditions of forming of innovative structures of cluster type are considered and conception of construction of clusters is reasonable in food industry of Ukraine.
Pre-conditions of forming of innovative structures of cluster type are considered and conception of construction of clusters is reasonable in food industry of Ukraine.
Опис
Ключові слова
інновації, innovations, інноваційні структури, інноваційний розвиток, інноваційна діяльність, кластер, харчова промисловість, innovative structures, innovative development, innovative activity, cluster, food industry, кафедра маркетингу