Обгрунтування процесу зневоднення конвективно-терморадіаційним ергопідведенням
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодні існує велика потреба в зневоднених продуктах тривалого зберігання, у першу чергу з рослинної сировини. Не менш нагальною стоїть проблема економії електроенергії в будь-яких її аспектах, зокрема під час сушіння харчових продуктів в промисловості, де виробництво готової продукції передбачає значні затрати електроенергії.
Today there is a great need for dehydrated long-term storage products, primarily from plant raw materials. Equally urgent is the problem of energy saving in all its aspects, in particular during the drying of food products in the industry, where the production of finished products involves significant energy costs.
Опис
Ключові слова
сушіння, плодоовочева сировина, конвективно-терморадіаційне енергопідведення, зневоднення, комбінований метод, сушка, drying, fruit and vegetable raw materials, convective thermo-radiation energy dewatering, dehydration, combined method, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Обгрунтування процесу зневоднення конвективно-терморадіаційним ергопідведенням / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Т. В. Бурлака // Ресурсозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей IX міжнародної науково практичної конференції, 24-26 листопада 2015 р. - Київ : КПІ, 2015. - С. 106-107.