Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 128034)
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання кукурудзяної олії, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація.
The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, казеїнат натрію, молоковмісний продукт, food emulsion, sodium caseinate, milk-containing product, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Патент 128034 UA, МПК А23С 9/00, А23С 11/08 (2006.01) Спосіб отримання харчової емульсії/Устименко І.М., Корх Н.С., Тетеріна С.М., Поліщук Г.Є. ; заявник Національний університет харчових технологій.– № u 201803933; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 27.08.2018, Бюл. № 16, 2018