Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Впровадження у виробництво дієтичних добавок з насіння льону, а також створених на їх основі нових продуктів оздоровчого призначення дозволить задовольнити потреби у доступних харчових продуктах для осіб, що потребують безглютенового
харчування, а також розширити асортимент виробів підвищеної харчової та біологічної цінності лікувально-профілактичної дії. Introduction of the production of dietary supplements from flaxseed seeds, as well as new health-improving products created on their basis, will satisfy the needs of accessible food products for people in need of gluten-free diet, as well as expand the assortment of products of increased nutritional and biological value of therapeutic and preventive action.
Опис
Ключові слова
дієтична добавка, насіння льону, безглютеновий продукт, оздоровчий харчовий продукт, dietary supplement, flaxseeds, gluten-free food, healthy food, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Краєвська, С.П. Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів / С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018. – С. 109-110.