Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень методом ЯМР модельних систем борошняних кондитерських виробів, які виготовлені з застосуванням цукру та традиційних і нетрадиційних цукрозамінників.
Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners.
Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners.
Опис
Ключові слова
ядерно-магнітний резонанс, цукор, цукрозамінники, модельні системи, борошняні вироби, impulse atomic nucleus magnetic resonance, sugar, sweetener modal system, mealy confectionery products, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. Г. Дьяков // НУХТ . - 2008. - № 24. - С. 57-60.