Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень методом ЯМР модельних систем борошняних кондитерських виробів, які виготовлені з застосуванням цукру та традиційних і нетрадиційних цукрозамінників.
Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners.
Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners.
Опис
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. Г. Дьяков // НУХТ . - 2008. - № 24. - С. 57-60.