Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Описано вплив основних геометричних параметрів робочої частини бурякорізальних ножів (кута торцювання, кута заточки та гостроти леза) кенігсфельдського типу на характеристики процесу різання. Отримано аналітичні залежності, які дозволяють визначити основні геометричні параметрами робочої частини бурякорізальних ножів кенігсфельдського типу. It describes the impact of the main geometric parameters of the working part beet slicing knives (cutoff turning angle, angle of backing-off, fineness) on the characteristics of the cutting process. Analytical dependence for determining the basic geometric parameters of the working part beet slicing knives konigsfeld type.
Опис
Бібліографічний опис
Люлька О. М. Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки / О.М. Люлька, В. Г. Мирончук, Д. М. Люлька // Цукор України. - 2016. - №11/12 (131/132). - С. 36-40.