Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Описано вплив основних геометричних параметрів робочої частини бурякорізальних ножів (кута торцювання, кута заточки та гостроти леза) кенігсфельдського типу на характеристики процесу різання. Отримано аналітичні залежності, які дозволяють визначити основні геометричні параметрами робочої частини бурякорізальних ножів кенігсфельдського типу. It describes the impact of the main geometric parameters of the working part beet slicing knives (cutoff turning angle, angle of backing-off, fineness) on the characteristics of the cutting process. Analytical dependence for determining the basic geometric parameters of the working part beet slicing knives konigsfeld type.

Опис

Ключові слова

різання, ножі, кут торцювання, ріжуча кромка, slicing, beet knives, cutoff turning, cutting edge, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Люлька О. М. Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки / О.М. Люлька, В. Г. Мирончук, Д. М. Люлька // Цукор України. - 2016. - №11/12 (131/132). - С. 36-40.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced