Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Описано вплив основних геометричних параметрів робочої частини бурякорізальних ножів (кута торцювання, кута заточки та гостроти леза) кенігсфельдського типу на характеристики процесу різання. Отримано аналітичні залежності, які дозволяють визначити основні геометричні параметрами робочої частини бурякорізальних ножів кенігсфельдського типу. It describes the impact of the main geometric parameters of the working part beet slicing knives (cutoff turning angle, angle of backing-off, fineness) on the characteristics of the cutting process. Analytical dependence for determining the basic geometric parameters of the working part beet slicing knives konigsfeld type.
Опис
Ключові слова
різання, ножі, кут торцювання, ріжуча кромка, slicing, beet knives, cutoff turning, cutting edge, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Люлька О. М. Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки / О.М. Люлька, В. Г. Мирончук, Д. М. Люлька // Цукор України. - 2016. - №11/12 (131/132). - С. 36-40.