Склад морозива (патент на корисну модель № 130435)

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).

Опис

Ключові слова

морозиво, білковий компонент, білково-трав'яний, ice cream, the protein component, protein-herbal, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 130435 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Грек О.В., Осьмак Т.Г., Чубенко Л.М. – u 2018 06002 ; заявл. 30.05.2018 ; опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced