Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів
Файли
Дата
2018
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Значення вживання мікронутрієнтів для здоров’я людини, створення нових технологій глибокого комплексного перероблення сільськогосподарської сировини на продукти високої якості.
Іmportance of using micronutrients for human health, the creation of new technologies for the deep integrated processing of agricultural raw materials for high quality products.
Опис
Ключові слова
оздоровлення, продукти, лікування, харчування, мікронутрієнти, health improvement, products, treatment, nutrition, micronutrients, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дочинець, І. В. Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів / І.В. Дочинець, // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та Безпека», 14-15 листопада 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – С. 14-16.