Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської України

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджена українська кухня часів Гетьманської України. Знайдено унікальні описи вишуканих напоїв і страв. Проаналізовано матеріали з описами прийомів та бенкетів вельмож. Визначений спосіб сервірування столів, спеціальний посуд та столові прибори того часу. Окреслено вимоги щодо оформлення парадної їдальні гетьманів. Studied Ukrainian cuisine of Hetmanate Ukraine times. It’s founded unique descriptions of fine food and drinks. It’s analyzed the material with descriptions of receptions and banquets for the nobility. It’s identified ways of serving tables, special dishes and cutlery at the time. It’s marked requirements for registration of the grand dining room for Hetman.

Опис

Ключові слова

українська кухня, гетьманська Україна, бенкети, Ukrainian cuisine, hetmanate Ukraine, banquets, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Чемен, Ю. О. Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської України / Ю. О. Чемен, В. О. Губеня, Н. П. Бондар // Молодий Вчений. – № 3 (30), 2016. – С. 334-338.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced