Перспективи використання ламінарії у різних галузях харчової промисловості.

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

60 % території нашої країни знаходиться в зоні йодної нестачі Використання в їжу морських водоростей є найефективнішим методом профілактики йодного дефіциту. В роботі було розроблено ряд продуктів з використанням пюре з ламінарії - соуси, пасти, паштети, ікра. Також було виготовлено хлібобулочні вироби, печиво, вафлі з використанням порошку з морської капусти. 60% of our country's territory is in the zone of iodine deficiency. The use of seaweed food is the most effective method of preventing iodine deficiency. In the work, a number of products were developed using mashed potatoes from the laminaria - sauces, pastes, pastes, caviar. Also made bakery products, cookies, waffles using seaweed powder.

Опис

Ключові слова

йододефіцит, ламінарія, іodine deficiency, laminaria, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Волченко, А. Перспективи використання ламінарії у різних галузях харчової промисловості / А. Волченко, М. Поцелуйко, Т. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 307.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced