Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано стан вітчизняного ринку йогуртів та обгрунтовано необхідність розробки харчових продуктів, збагачених незамінними нутрієнтами. Розроблено спосіб виробництва йогурту з використанням зеленого чаю матча та насіння чіа.
The state of the domestic market of yoghurts is analyzed and the necessity of development of food products enriched with essential nutrients is substantiated. A method of producing yogurt with the use of green tea and chia seeds is developed.
Опис
Ключові слова
йогурт, чай матча, чіа, yogurt, tea matcha, chia, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Чорна, А. І. Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча / А. І. Чорна, В. Б. Калмазан // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. - 2019. -.№1 - С. 91-96