Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано стан вітчизняного ринку йогуртів та обгрунтовано необхідність розробки харчових продуктів, збагачених незамінними нутрієнтами. Розроблено спосіб виробництва йогурту з використанням зеленого чаю матча та насіння чіа. The state of the domestic market of yoghurts is analyzed and the necessity of development of food products enriched with essential nutrients is substantiated. A method of producing yogurt with the use of green tea and chia seeds is developed.

Опис

Ключові слова

йогурт, чай матча, чіа, yogurt, tea matcha, chia, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Чорна, А. І. Спосіб виробництва йогурту з японським чаєм матча / А. І. Чорна, В. Б. Калмазан // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. - 2019. -.№1 - С. 91-96

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced