Механізм фільтрування з використанням допоміжних фільтрувальних речовин
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі встановлено, що чим більше проявлена нестислива голчаста структура ФДР, тим ефективніше їх використання в процесах фільтрування цукрових сиропів, пива, вина, рослинних олій, фруктових соків.
Опис
Ключові слова
фільтрування, фільтрувальні допоміжні речовини, filtering, auxiliary filtering materials, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Пастушенко, І. М. Механізм фільтрування з використанням допоміжних фільтрувальних речовин / І. М. Пастушенко, О. С. Марценюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 159.