Інновації у виробництві харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У тезі проаналізовано інновації, які вже реалізовані або є перспективними у харчовій промисловості. Розглянувши напрямки розвитку харчової індустрії, було виділено основні групи інновацій в харчовій промисловості. Здійснено характеристику основних представників продуктової та технологічної інновації.

Опис

Ключові слова

інновації, технології, модернізація, натуральний продукт, упаковка, харчові добавки, функціональні продукти, innovations, technology, modernization, natural product, packaging, nutritional supplements, functional products, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кохан, О. О. Інновації у виробництві харчових продуктів / О. О. Кохан , О. С. Онофрійчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 14-17.