Інновації у виробництві харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезі проаналізовано інновації, які вже реалізовані або є перспективними у харчовій промисловості. Розглянувши напрямки розвитку харчової індустрії, було виділено основні групи інновацій в харчовій промисловості. Здійснено характеристику основних представників продуктової та технологічної інновації.
Опис
Бібліографічний опис
Кохан, О. О. Інновації у виробництві харчових продуктів / О. О. Кохан , О. С. Онофрійчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 14-17.