Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту рефрактометричним методом
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів.
The possibility of application of refraction method and analytical calculations for the purpose of determination of ethanol and real extract content in the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been.
Опис
Ключові слова
бродильна активність дріжджів, етиловий спирт, дійсний екстракт, показник коефіцієнта заломлення світла, рефрактометричний метод, fermentative activity of yeasts, ethanol, real extract, index of light refraction, refractometry, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Рідкоус, В. В. Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту рефрактометричним методом / В. В. Рідкоус // Наукові праці НУХТ. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 178-184.