Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту рефрактометричним методом

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of application of refraction method and analytical calculations for the purpose of determination of ethanol and real extract content in the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been.

Опис

Ключові слова

бродильна активність дріжджів, етиловий спирт, дійсний екстракт, показник коефіцієнта заломлення світла, рефрактометричний метод, fermentative activity of yeasts, ethanol, real extract, index of light refraction, refractometry, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Рідкоус, В. В. Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту рефрактометричним методом / В. В. Рідкоус // Наукові праці НУХТ. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 178-184.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced