Удосконалення системи управління охороною праці та пожежної безпеки на виноробному підприємстві
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У даній роботі представлено удосконалення системи управління з питань охорони праці та пожежної безпеки для працівників виноробного підприємства.провести аналіз для визначення відповідності умов праці вимогам охорони праці та пожежної безпеки. Визначено небезпечні та шкідливі фактори, що діють на працівників підприємства в процесі їх трудової діяльності. Проаналізовано існуючу систему управління охороною праці та проаналізовано її вдосконалення. In this paper, the improvement of the management system in the field of labor protection and fire safety for workers of the wine-making enterprise is presented. To perform an analysis to determine the conformity of working conditions with the requirements of labor protection and fire safety. The dangerous and harmful factors that affect the employees of the enterprise in the process of their work are determined. The existing system of labor protection management is analyzed and its improvement is analyzed.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, безпека, пожежна безпека, система управління, охорона праці, виноробне підприємство, safety, fire security, management system, occupational health, winemaking company, навчання, teaching
Бібліографічний опис
Володченкова, Н. В. Удосконалення системи управління охороною праці та пожежної безпеки на виноробному підприємстві / Н. В. Володченкова, О. К. Накемпій // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки: зб. мат. Дев'ятнадцятої Всеукраїнської науково-методичної конференції (з участю студентів), 15-17 травня 2019 р., м. Київ. – К. : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – С. 67-70.