Культура профілактики в сфері безпеки та гігієни праці

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано етапи розвитку міжнародного законодавства в сфері безпеки та гігієни праці. Визначено поняття культури безпеки. Розглянуто програмні документи Міжнародної організації праці, що визначають стратегію управління охороною праці. Запропоновано заходи щодо впровадження принципів культури безпеки у харчовій промисловості. The stages of development of international legislation in the field of occupational safety and health have been analyzed. The notion of culture of safety is defined. The program documents of the International Labor Organization, which determine the strategy for the management of labor protection, are considered. Proposed measures on the implementation of the principles of a culture of safety in the food industry.

Опис

Ключові слова

культура безпеки, управління охороною праці, законодавство в сфері безпеки та гігієни праці, security culture, occupational safety management, safety and health legislation, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Сліпачук, О. А. Культура профілактики в сфері безпеки та гігієни праці / О. А. Сліпачук, Н. В. Романенко // Інформаційний бюлетень з охорони праці. – К. : ДУ «ННДІПБОП», 2018. - №3. – С. 18-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced