Дослідження структури молочно-білкових концентратів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено результати досліджень мікроструктури молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих з використанням ягідних пюре у якості коагулянтів. Проведено аналіз отриманих мікрофотографій, зроблено висновок щодо подальшого використання молочно-білкових концентратів у харчових технологіях.The article represents the results of the microstructure studies of milk-protein concentrates made of buttermilk obtained using berry purees as coagulants. The analysis of the obtained microphotographs was made, the conclusion was reached regarding the further use of milk protein concentrates in food technologies.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, збереження якості, молочно-білкові концентрати, мікрофотографії, структура, preservation of quality, milk-protein concentrates, microphotographs, structure

Бібліографічний опис

Дослідження структури молочно-білкових концентратів/ В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко, В. В. Перекрест, П. В. Гусятник // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. Петра Василенка.– 2018.– Вип. 194. – С. 163-170.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced