Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено доцільність використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві борошняних кондитерських виробів та перспективи впровадження даних виробів в заклади ресторанного бізнесу. The expediency of using puree mung (mash) beans in the production of flour confectionery products and the prospects for the introduction of these products in the restaurant business has been investigated.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, боби мунг (маш), борошняні кондитерські вироби, білки, амінокислотне число, mung beans, flour confectionery products, proteins, amino acid score

Бібліографічний опис

Волинська, Л. С. Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів / Л. С. Волинська, Н. М. Кравчук, І. Л. Корецька // Інтернаука. – 2018. - № 20 (60). - С. 32-36.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced