Expert system for ice cream recipes modeling
Вантажиться...
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The paper considers the creation and use of an expert system for modeling ice cream recipes.
Опис
Ключові слова
expert system, modeling, ice cream recipes, експертна система, моделювання, рецептура морозива, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Breus, N. Expert system for ice cream recipes modeling / N. Breus, S. Hrybkov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 412.