Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка
Файли
Дата
2018
Автори
Подковко, Оксана Анатоліївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджено технологічно-функціональні властивості порошків із буряка, що отримані за допомогою різних методів сушіння. З метою забезпечення високих споживчих характеристик масляної пасти рекомендовано у її складі надавати перевагу використанню порошку з буряка кріогенного методу сушіння.The technologically-functional properties of red beet powders it’s obtained bу criogenic, low temperature spraying and
air free drying methods for the using the most efficient of them in the butter paste composition have been investigated by the authors of the paper. Therefore, in aim to ensure high consumer characteristics of
butter paste, it is recommended to using red beet criopowder in its composition.
Опис
Ключові слова
порошок червоного буряка, метод висушування, масляна паста, red beet powder, method of drying, butter paste, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Подковко, О. А. Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка / О. А.Подковко, Г. Є. Поліщук // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 39-47.