Конкурентоспроможність готельного продукту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено конкурентоспроможність готельного продукту. The competitiveness of the hotel product is investigated.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, готельний продукт, competitiveness, hotel product, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Нікітіна, Т. А. Конкурентоспроможність готельного продукту / Т. А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська науково-практична конференція, 19 – 20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 91–102.