Конкурентоспроможність готельного продукту

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено конкурентоспроможність готельного продукту. The competitiveness of the hotel product is investigated.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, готельний продукт, competitiveness, hotel product, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Нікітіна, Т. А. Конкурентоспроможність готельного продукту / Т. А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська науково-практична конференція, 19 – 20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 91–102.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced