Конкурентоспроможність готельного продукту
Файли
Дата
2019
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено конкурентоспроможність готельного продукту. The competitiveness of the hotel product is investigated.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, готельний продукт, competitiveness, hotel product, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Нікітіна, Т. А. Конкурентоспроможність готельного продукту / Т. А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Всеукраїнська науково-практична конференція, 19 – 20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 91–102.