Числа Льюіса водних розчинів цукрози
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Співвідношення між інтенсивностями перенесення речовини дифузією і теплоти теплопровідністю в рідинах характеризується числами Льюіса. В широкому інтервалі температур і концентрацій для водних розчинів цукрози побудована номограма цих чисел, показано якісний вплив чистоти виробничих розчинів. The ratio between the intensities of mass transfer by diffusion and heat conduction in liquids is characterized by Lewis number. In a wide range of temperatures and concentrations of aqueous solutions of sucrose, a nomogram of these numbers, shows the qualitative effect of the purity of industrial solutions.
Опис
Ключові слова
цукрові розчини, коефіцієнт дифузії, кінематична в’язкість, числа Льюіса, числа Прандтля, sugar solutions, diffusion coefficient, thermal diffusivity, kinematic viscosity, Lewis number, Prandtl number, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Сінат-Радченко, Д. Є. Числа Льюіса водних розчинів цукрози / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, Н. В. Іващенко // Цукор України. – 2012. – № 8 (80). – С. 23–24.