Отримання білково-тряв`яних концентратів термокислотним способом
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Отримання молочно-білкових концентратів термокислотним коагулюванням за класичних температур з використанням рослин дикоросів, що забезпечують відповідне рН середовище є актуальним. Підтверджено можливість використання соку Rumex у кількості (8 ± 1) % в якості коагулянта молочних білків при темокислотній коагуляції знежиреного молока. Це дає можливість одержати органолептично придатні білково-трав'яні концентрати, для подальшого використання в рецептурах сиркових продуктів.Obtaining milk-protein concentrates by thermocyclic coagulation at classical temperatures using wildlife plants that provide a suitable pH environment is relevant. The possibility of using Rumex juice in the quantity (8 ± 1)% as a coagulant of dairy proteins during the chemotactic coagulation of skim milk was confirmed. This makes it possible to obtain organoleptically suitable protein and herbal concentrates, for further use in formulations of cheese products.
Опис
Ключові слова
білково-травяний концентрат, термокислотна коагуляція, білки, щавель, protein-herbal concentrate, thermoasid coagulation, proteins, sorrel, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Чубенко, Л. Отримання білково-тряв`яних концентратів термокислотним способом /Л. Чубенко, О. Грек // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених, 28-29 березня 2019 р. – К. : ККІБП, 2019. – С. 24-25.