Оцінка конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості за допомогою матричного аналізу

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті обґрунтовано доцільність та особливості застосування матричного аналізу для оцінювання конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України. Досліджено переваги та недоліки застосування методу «аналізу ієрархій» для виявлення пріоритетності факторів у складі конкурентоспроможності підприємств. The article substantiates the feasibility and features of the use of matrix analysis to assess the competitiveness of enterprises of the confectionery industry of Ukraine. The advantages and disadvantages of using the “hierarchy analysis” method to identify the priority of factors in the competitiveness of enterprises are investigated.

Опис

Ключові слова

кафедра економіки і права, конкурентоспроможність підприємств, enterprise competitiveness, матричний аналіз, matrix analysis, фактори, factors, пріоритетність, priority

Бібліографічний опис

Закревська, Л. М. Оцінка конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості за допомогою матричного аналізу / Л. М. Закревська // Економіка та суспільство. - 2018. - № 18. - С. 418-423.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced