Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено аналіз використання електроконтактного нагрівання (ЕКН) в процесах і апаратах харчової промис-ловості. Виконано тепловий розрахунок, результати якого підтверджують ефективність використання ЕКН в комбінованих теплових процесах, що використовуються при виробництві смаженої і запеченої кулінарної продукції. Представлено результати дослідження вибору раціональних параметрів електричного струму — напруги та частоти. In the article presented the analysis of use of electric-contact heating in the processes and apparatus of the food retail industry. Executed a thermal calculation, the results of which confirm the efficiency of the use of electric-contact heating in the combined thermal processes in-use in the production of fried and cooked culinary items. Presented the results of the research on the choice of rational parameters of the electric current are voltage and frequencies.

Опис

Ключові слова

електроконтактне нагрівання, електричний струм, процеси і апарати, харчова промисловість, electro-contact heating, electrical current, processes and apparatus, food industry, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Використання електроконтактного нагрівання в процесах та апаратах харчової промисловості / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. - 2018. – № 24 - С. 85-91.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced