Дослідження процесів електроконтактного оброблення м’ясопродуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Стаття містить опис фізичних методів теплового оброблення, зокрема електро-контактного нагрівання струмами промислової частоти, що не вимагає застосування яких-небудь перетворень частоти струму і значно спрощує технічне виконання установок для теплового оброблення м’ясопродуктів, підвищує ККД і швидкість їх нагрівання, доступність контролю і регулювання
енергетичних параметрів.
Опис
Ключові слова
електроконтактне нагрівання, теплове оброблення, м’ясний, фарш, коагуляція, електропровідність, фаршорозподільний блок, electric heating, heat treatment, minced meat, coagulation, electrical conductivity, farsherozpodilnyy unit, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження процесів електроконтактного оброблення м’ясопродуктів / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко // Харчова промисловість. – 2017. - № 22. – С. 102–106.