Вплив високобілкової рослинної сировини на якість хлібобулочних виробів з пшеничного борошна

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено вплив ізоляту рисового білка на основні органолептичні та фізико-хімічні показники якості високобілкового хліба. Показано доцільність сумісного внесення сухої пшеничної клейковини та ізоляту рисового білка. Якість виробів не знижується, а їх біологічна цінність значно зростає. The effect of rice protein isolate on the main organoleptic and physico-chemical quality indicators of high-protein bread was studied. The expediency of the joint introduction of dry wheat gluten and rice protein isolate is shown. The quality of products does not decrease, and their biological value increases significantly.

Опис

Ключові слова

хліб, якість, білкові ізоляти, суха клейковина, рис, bread, quality, protein isolates, dry gluten, rice, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Черниш, Л. М. Вплив високобілкової рослинної сировини на якість хлібобулочних виробів з пшеничного борошна / Л. М. Черниш, В. М. Махинько // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016 р. – Луцьк : Волинський коледж НУХТ, 2016. – С. 98–101.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced