Вплив високобілкової рослинної сировини на якість хлібобулочних виробів з пшеничного борошна
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено вплив ізоляту рисового білка на основні органолептичні та фізико-хімічні показники якості високобілкового хліба. Показано доцільність сумісного внесення сухої пшеничної клейковини та ізоляту рисового білка. Якість виробів не знижується, а їх біологічна цінність значно зростає.
The effect of rice protein isolate on the main organoleptic and physico-chemical quality indicators of high-protein bread was studied. The expediency of the joint introduction of dry wheat gluten and rice protein isolate is shown. The quality of products does not decrease, and their biological value increases significantly.
Опис
Ключові слова
хліб, якість, білкові ізоляти, суха клейковина, рис, bread, quality, protein isolates, dry gluten, rice, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Черниш, Л. М. Вплив високобілкової рослинної сировини на якість хлібобулочних виробів з пшеничного борошна / Л. М. Черниш, В. М. Махинько // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016 р. – Луцьк : Волинський коледж НУХТ, 2016. – С. 98–101.