Моделювання витратних характеристик запірно-регулюючої арматури
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Матеріалами даного дослідження є робота запірно-регулюючої арматури із адаптивним
керуванням, основна ідея якого полягає у зміні параметрів робочого елемента в залежності від критерію оптимальності замкненої системи. Більшість сучасних адаптивних регуляторів розробляються із використанням статистичних моделей для оцінки змін параметрів об'єкта і шумів.
Актуальність роботи визначена необхідністю розробки загальної методики аналізу
та синтезу конструктивних схем автоматичного регулювання прохідних перерізів
технологічної трубопровідної магістралі окремих ділянок цукрового виробництва для забезпечення заданої продуктивності з мінімальними вартісними витратами.
The materials of this study are the operation of shut-off valves with adaptive
control, the main idea of which is to change the parameters of the work item, depending on the criterion of optimality of the closed system. Most modern adaptive controllers are developed using statistical models to estimate changes in object parameters and noise.
The urgency of the work is determined by the need to develop a common method of analysis
and synthesis of circuit diagrams for automatic adjustment of cross sections
technological pipeline line of separate sections of sugar production to provide the specified productivity with minimal cost.
Опис
Ключові слова
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, пристрій, арматура, гідравліка, тиск, device, fittings, hydraulics, pressure
Бібліографічний опис
Володін, С. О. Моделювання витратних характеристик запірно-регулюючої арматури сировини / С. О. Володін, В. Г. Мирончук, О. М. Вітюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва пакування харчової продукції-основні засади її конкурентоздатності : VIII Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 12 вересня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 120–122.