Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Досліджено сучасний стан та основні тенденції розвитку галузі харчової промисловості України, подано оцінку економічних, організаційних та культурних факторів розвитку. Оцінка основних тенденцій розвитку галузі харчової промисловості здійснена з врахуванням стану організаційної культури підприємств як важливої складової системи управління.

Опис

Ключові слова

соціальна відповідальність, харчова промисловість, організаційна культура, система управління, інвестиції, інноваційна діяльність, социальная ответственность, пищевая промышленность, организационная культура, система управления, инвестиции, инновационная деятельность, social responsibility, food industry, organizational culture, management system, investment, innovation activities

Бібліографічний опис

Харчишина, О. В. Економічні, організаційні та культурні чинники розвитку галузі харчової промисловості України / О. В. Харчишина // Економіка Криму. – 2011. – № 2. – С. 56 – 63.

Зібрання